Om os

Om Unicorn Screen Printing

Unicorn Screen Printing blev grundlagt i 2011, hvor Mads Olesen slog dørene op til det første produktionslokale.

Siden da har vi udvidet lokalerne tre gange, og i dag har vi store, lækre lokaler, som virkelig giver os mulighed for at leve op til de høje krav, vi stiller hos Unicorn Screen Printing.

Kvalitet er et nøgleord

Hos Unicorn Screen Printing går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, som vi leverer. Det gælder både materialer, produktion og sågar forsendelsen. Vi tror på, at det er vigtigt, at investere i god kvalitet med lang holdbarhed, således at man som band eller virksomhed har god tid til at sælge sine produkter, og dermed opnå fortjeneste af salget. Vi gør det muligt for upcoming bands, virksomheder og lignende at få produceret deres produkter i mindre oplag end de store trykkerier ellers påkræver.

Vores trykfarver er blandt de bedste og mest miljøvenlige på markedet. De er selvfølgelig fri for PVC, bly og phthalater. Den smule kemi der bliver brugt her, er lavet på æble- eller citronsyre, og kan i princippet drikkes.

Alle tekstiler vi trykker på er som minimum OEKO-tex certificerede, men i mange tilfælde også Fairtrade, økologiske eller lavet af genbrugsmaterialer. Spørg os om mulighederne.

Vores kunder siger