Screen Printing

Screen Printing af Unicorn Screen Printing ApS

Screen Printing (silketryk, direkte tryk, serigrafisk tryk – kært barn har mange navne) er den form for tryk, vi laver mest. Her er farverne flydende når de trykkes på, og de hærdes nede i stoffet. Det er altså ikke et overfladisk tryk, som påmonteres via en varmepresser, som man kender det fra sportsbutikker og kræmmere.

Screen printing er en gammel trykmetode, hvor man oprindeligt brugte trykrammer med silke til at påføre farven. I dag er silken skiftet ud med fint nylonvæv, men arbejdsmetoden er stort set den samme. Screen printing giver dig et langtidsholdbart resultat, samtidig med at du kan få et detaljeret udtryk på dit tøj. Screen printing er til dig, der går op i høj kvalitet, bæredygtighed og mulighed for mange farver og fine detaljer i printet.

Har du et billede med mange farver, kan det i nogle tilfælde trykkes som CMYK process eller simulated process. Det vil sige, at billedet bliver lavet om til en masse halftones (små prikker), som trykkes direkte på tøjet. Sammen med farven i tekstilet og andre trykfarver vil det give en illusion af mange farver. Dette sikrer, at dit tryk bliver, som du havde forestillet dig. Du kan altså få et fedt print på dit tøj i høj kvalitet.

Ved Screen Printing er der en minimums produktion på 10 stk. pr. design.

Miljø og bæredygtighed

Vi trykker med de mest bæredygtige og miljøvenlige farvetyper på markedet. Farverne er fri for bly, pvc og phalater. Den smule kemi vi anvender, er soyabaseret eller lavet på æble- citronsyre. I princippet kan det drikkes. Vi har valgt at bruge disse produkter både for vores egen skyld, men også for din og miljøet skyld. Tekstilbranchen er en af de mest forurenende industrier i verden, og vi vil gerne gøre alt, det vi kan for ikke at efterlade et større aftryk på klimaet end nødvendigt.

Derfor tilbyder vi også mange muligheder for bæredygtige og økologiske t-shirts, trøjer og muleposer.

Som standard pakker vi heller ikke de trykte varer stykvis i plasticposer, da vi ser det som et stort ressourcespild. Alt affald sorteres og genanvendes naturligvis.

Vi står klar til at hjælpe, hvis du skal have lavet tryk

Er det blevet tid til at forny jeres nuværende holdhoodies? Eller skal I have nyt tøj til i jeres virksomhed, band eller lignende? Så er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive jer, og I kan altid få et uforpligtende tilbud.

Vores kunder siger